Prognoza meteo Romania 8 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 8 August

Vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, cu valori termice mult mai mici decât ar fi normal în prima decadă a lunii august în vest, în nord și în centru; astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, ușor mai ridicate pe litoral. Pe parcursul zilei, vor fi înnorări mai persistente și va ploua local în jumătatea de nord-est a țării și la munte (cu precădere în zona Carpaților Orientali și estul Carpaților Meridionali), unde se pot acumula izolat peste 15…20 l/mp și vor fi posibile descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, iar ploi slabe se vor semnala pe spații mici. Noaptea, cerul va deveni variabil și pe arii restrânse se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral și pe alocuri pe crestele montane și în extremitatea de sud-vest a țării.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va răcori din nou, astfel că maxima temperaturii aerului se va situa în jurul a 26 de grade, iar minima va fi de 14…16 grade. Cerul va avea înnorări ziua, mai ales în primele ore, când temporar va ploua slab, apoi treptat va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare.

Prognoza meteo Romania 8 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 8 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply