Prognoza meteo Romania 11 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 11 August

Vremea va fi în continuare răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea, în nord, centru și vest, iar în restul țării vor fi valori termice diurne apropiate de normele perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, ușor mai ridicate pe litoral și în deltă. Cerul va fi variabil, iar cu precădere după-amiaza și seara vor fi înnorări temporare și averse, în zonele montane și submontane, pe arii mai restrânse în nord și centru și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Moldova și sudul Banatului. În depresiuni, în a doua parte a nopții, izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice diurne se vor situa în jurul nomelor caracteristice datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi în jurul a 30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Prognoza meteo Romania 11 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 11 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply