Prognoza meteo Romania 12 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 12 August

Valorile de temperatură, comparabile cu cele din intervalul precedent, vor caracteriza o vreme răcoroasă în vest, centru și nord, precum și la munte, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza mai ales la munte și izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 6 grade și mai ridicate pe litoral și în deltă, spre 20 de grade. Izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține predominant frumoasă, cu valori termice în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, trecător cu înnorări și condiții de ploaie slabă, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Prognoza meteo Romania 12 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply