Prognoza meteo Romania 13 – 14 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 – 14 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 13 August

Valorile termice diurne vor creşte uşor şi se vor situa în jurul celor specifice perioadei în cea mai mare parte a ţãrii, iar în sud, sud-est şi pe arii mai restrânse în vest vor caracteriza o vreme cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar dupã-amiaza în zona Carpaţilor Meridionali, izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi pânã în jurul a 20 de grade în dealurile Crişanei, pe litoral şi în deltã. În orele dimineţilor, cel mai probabil în depresiuni, izolat va fi ceaţã.

În București, vremea va fi frumoasã şi cãlduroasã, cu o temperaturã maximã de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Minima termicã va fi de 14…17 grade, cu cele mai mici valori în zona periurbanã.

Prognoza meteo Romania 13 - 14 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 13 - 14 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 13 - 14 August 2023 #Romania #vremea

Luni 14 August 2023,

Vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, cu temperaturi maxime de la 27…28 de grade pe litoral şi în depresiuni pânã în jurul a 33 de grade în Câmpia Românã şi Câmpia de Vest. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil la senin, iar vântul slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral. Din orele serii, înnorãrile se vor accentua treptat în regiunile sudice unde pe alocuri vor fi averse, însoţite de oraje şi izolat de rafale ale vântului. Minimele termice vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, mai scãzute în zonele depresionare, spre 7 grade în estul Transilvaniei unde se va forma ceaţã.

In Bucuresti,  vremea va fi cãlduroasã, cu temperaturi în creştere, astfel cã maxima se va situa în jurul a 33 de grade, iar minima va fi de 17…18 grade. Cerul va fi mai mult senin ziua, apoi se va înnora, iar în a doua parte a nopţii vor fi posibile averse şi oraje. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Prognoza meteo Romania 13 - 14 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 13 - 14 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply