Prognoza meteo Romania 15 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 15 August

Valorile termice vor fi mai scăzute comparativ cu ziua anterioară în Oltenia, însă în majoritatea regiunilor vremea se va menține călduroasă. În sudul și sud-vestul țării, precum și la munte vor fi perioade cu înnorări accentuate, local averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, astfel de fenomene vor fi posibile pe spații mici (cu precădere în centru), iar intensificări ale vântului vor fi în Dobrogea, rafale de 50…60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali (unde vor fi condiții de ceață) și 22…23 de grade pe litoral.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține călduroasă și vor fi perioade în care va crește probabilitatea pentru înnorări, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Prognoza meteo Romania 15 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply