Prognoza meteo Romania 16 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 16 August

Vremea va fi călduroasă mai ales în zonele de câmpie, dar și ușor instabilă. Vor fi perioade cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, local la munte și în regiunile vestice și nord-vestice și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Izolat pot fi cantități de apă însemnate și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări, ziua, în regiunile sudice și sud-estice, dar de scurtă durată și în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 23 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali spre 10 grade. 

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, dar cu probabilitate ridicată pentru înnorări, averse și descărcări electrice, la începutul intervalului. Vântul va avea unele intensificări ziua, cu rafale în general de 40…45 km/h, iar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 16 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 16 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply