Prognoza meteo Romania 17 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 17 August

Vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, cu disconfort termic în creștere mai ales în zona de câmpie din Muntenia, sud-estul Olteniei și sudul Moldovei unde va fi caniculă; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 27…29 de grade pe litoral și în depresiuni și în jurul a 36 de grade în sudul Munteniei. În nordul și centrul teritoriului, precum și în zonele montane și submontane din restul țării vor fi perioade în care înnorările se vor accentua și local vor fi averse, însoțite pe arii restrânse de descărcări electrice; pe suprafețe mici, se vor înregistra -mai ales prin acumulare- cantități de apă de peste 15…25 l/mp. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar ploi izolate vor fi posibile în sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Dobrogea. Minimele termice vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 11…12 grade. 

La BUCUREȘTI,

Vremea va deveni caniculară, cu o maximă termică în jurul a 35 de grade, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil, iar ziua vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de 18…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 17 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 17 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply