Prognoza meteo Romania 17 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 17 August

Vremea va fi în continuare călduroasă în majoritatea zonelor țării, iar disconfortul termic va fi ridicat cu precădere în sud și sud-est unde va fi caniculă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, în special după-amiaza și seara, în regiunile nord-vestice, local la munte și pe arii restrânse în vest și centru. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate (peste 20…25 l/mp). Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Dobrogei și de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 și 35 de grade, atingând 36…37 de grade izolat în Muntenia; minimele termice vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, mai coborâte în depresiuni, până spre 11 grade

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține caniculară, cu disconfort termic ridicat; temperatura maximă va fi de 34…36 de grade, iar cea minimă de 17…20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 17 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 17 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply