Prognoza meteo Romania 27 – 28 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 – 28 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 27 August

Valul de căldură și disconfortul termic ridicat vor persista în cea mai mare parte a țării, astfel că pe arii relativ extinse va fi caniculă; temperaturile maxime se vor încadra în general între 32 și 37 de grade, cu valorile mai scăzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, mai coborâte în depresiuni. Cerul va fi mai mult senin, însă în doua parte a zilei vor fi perioade în care înnorările se vor accentua la munte și vor fi posibile ploi izolate de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

În București, valul de căldură și canicula vor persista, iar disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximă va fi de aproximativ 35 de grade, iar cea minimă va fi de 20 de grade, ușor mai scăzută în zona periferică, spre 17 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.

Prognoza meteo Romania 27 - 28 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 - 28 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 - 28 August 2023 #Romania #vremea

Luni 28 August 2023,

Valul de căldură și disconfortul termic ridicat vor continua în cea mai mare parte a țării și pe arii relativ extinse va fi caniculă; temperaturile maxime se vor încadra în general între 31 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, mai coborâte în depresiuni. Cerul va fi mai mult senin, însă în doua parte a zilei vor fi perioade în care înnorările se vor accentua la munte și vor fi posibile ploi izolate de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului.ã.

In Bucuresti,  valul de căldură și canicula vor continua, astfel că disconfortul termic se va menține ridicat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.

Prognoza meteo Romania 27 - 28 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 - 28 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply