Prognoza meteo Romania 29 August 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 August 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 August 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 29 August

Temperaturile vor marca o scădere față de ziua precedentă în vestul țării, dar în celelalte regiuni vremea se va menține caniculară în zonele de câmpie și local în cele de deal și de podiș, unde disconfortul termic va fi ridicat. Mai ales după orele amiezii și pe parcursul nopții, gradul de instabilitate atmosferică se va accentua treptat în jumătatea de vest a țării, în zonele montane și submontane și se va manifesta prin dezvoltări noroase convectice, averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii restrânse vijelii. Aversele vor avea și caracter torențial, astfel că local – în intervale scurte de timp sau prin acumulare – se vor înregistra cantități de apă însemnate, iar izolat va cădea grindină. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin, astfel de manifestări se vor semnala pe spații mai mici – noaptea, iar ziua vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 30 și 38 de grade, iar cele minime se vor situa între 12…13 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23…24 de grade pe litoral

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține caniculară, cu disconfort termic ridicat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 38 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări în a doua parte a nopții, când va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat.

Prognoza meteo Romania 29 August 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 29 August 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply