Prognoza meteo Romania 5 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 5 Septembrie

Vremea se va ameliora, iar valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în intervalul anterior, urmând a se situa în jurul normelor perioadei. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri în zonele montane şi submontane unde pe areale restrânse va ploua slab, dar şi în sudul teritoriului (inclusiv pe litoral) unde ploile se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri ziua local în sud şi sud-est, precum şi la munte (în special în Carpaţii de Curburã) şi izolat în centru, în general cu viteze de 45…60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 21…22 de grade în estul Transilvaniei şi 29…30 de grade local în estul Munteniei şi vestul Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse între 5…6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 19…21 de grade pe litoral. În orele dimineţilor, izolat va fi ceaţã, cu precãdere în depresiuni.

La BUCUREȘTI,

Vremea va deveni în general frumoasã şi se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare ziua când vor fi şi intensificãri temporare ale vântului (cu rafale de 40…50 km/h). Temperatura aerului va avea valori în jurul normelor datei, cu maxima de 27…28 de grade şi minima de 14…16 grade., astfel că maxima va fi de 31…32 de grade.

Prognoza meteo Romania 5 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply