Prognoza meteo Romania 9 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 9 Septembrie

Vremea va fi predominant frumoasã, iar în majoritatea zonelor şi mai caldã decât în mod obişnuit. Cerul va fi variabil în nord, centru, iar noaptea şi în est şi mai mult senin în restul ţãrii, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest şi sudul Câmpiei Române, iar cele minime între 7 şi 17 grade, cu valori mai scãzute în estul Transilvaniei, unde se vor situa în jurul a 4 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. În timpul dimineţilor, în depresiuni se menţin condiţiile pentru formarea ceţii.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi frumoasã şi caldã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 13…14 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã pânã spre 11 grade.

Prognoza meteo Romania 9 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 9 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply