Prognoza meteo Romania 10 – 11 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 10 Septembrie

Vremea va fi predominant frumoasă, iar din punct de vedere termic caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor, în special în cele din jumătatea de vest. Cerul va fi variabil ziua, când la munte, izolat, vor fi averse slabe și mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări după-amiaza și seara, pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 6 și 16 grade. În depresiunile intramontane izolat se va forma ceață.

În București, vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, ușor mai coborâtă față de ziua precedentă, dar apropiată de normalul climatologic al datei, va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 11 grade.

Prognoza meteo Romania 10 - 11 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 - 11 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 - 11 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Luni 11 Septembrie 2023,

Vremea va fi în general frumoasã, iar din punct de vedere termic apropiatã de mediile multianuale. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicatã în timpul dupã-amiezilor în zona montanã şi în sud-est.

In Bucuresti,  Vremea va fi în continuare frumoasã şi apropiatã de normalul termic al perioadei.

Prognoza meteo Romania 10 - 11 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 - 11 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply