Prognoza meteo Romania 12 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 12 Septembrie

Vremea se va menține în general frumoasă, iar după-amiaza va fi și călduroasă în regiunile vestice și sudice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zona de munte și în nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi averse slabe, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări pe parcursul zilei în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18…20 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Dimineața și noaptea, în depresiuni, izolat se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține frumoasă, dar va deveni călduroasă după-amiaza, când se va înregistra o maximă termică de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin și vântul slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.

Prognoza meteo Romania 12 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply