Prognoza meteo Romania 13 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 13 Septembrie

Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã temperaturile maxime vor fi de la 24…25 de grade pe litoral pânã la 33…34 de grade local în Câmpia Românã şi în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare dupã-amiaza în zona montanã şi în nord-est, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurtã duratã, dar şi în a doua parte a nopţii în vestul, centrul şi nordul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu uşoare intensificãri în sud-est. Minimele termice se vor situa între 7…8 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. La începutul intervalului, în depresiuni şi pe vãi, izolat vor mai fi condiţii de ceaţã

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menţine cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã de 13…16 grade.

Prognoza meteo Romania 13 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 13 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply