Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 19 Septembrie

În Maramureș, Crișana, Banat, Transilvania și local în Oltenia și nordul Moldovei, vor fi înnorări temporar accentuate și averse, pe alocuri însoțite de descărcări electrice; în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra pe arii restrânse cantități de apă mai însemnate.

În restul țării, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și ploi izolate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în regiunile vestice, dar și în nord-est și pe crestele montane, cu viteze mai mari (în medie 50…60 km/h) în sudul Banatului, dar rafale de scurtă durată vor fi izolat și asociat averselor. Temperaturile maxime, în jurul celor normale în această perioadă în nord-vestul teritoriului și local în regiunile sudice și peste mediile climatologice în rest, vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade; minimele termice se vor situa în general între 10 și 17 grade. Pe areale restrânse, dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice se vor situa ușor peste cele climatologic specifice în această perioadă din an, cu maxima în jurul a 27 de grade și minima de 13…15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply