Prognoza meteo Romania 20 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 20 Septembrie

În țară, vremea se va încălzi în majoritatea zonelor și va deveni caldă pentru această perioadă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime se vor situa în general între 10 și 17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales după-amiaza, când vor fi averse, pe alocuri însoțite de descărcări electrice, local în zona montană și submontană și pe arii restrânse în rest. Izolat vor fi posibile cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat. Pe alocuri, dimineața și noaptea, se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13…16 grade.

Prognoza meteo Romania 20 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 20 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply