Prognoza meteo Romania 21 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 21 Septembrie

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse și descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare după-amiaza și noaptea, în Oltenia, local în zona montană și submontană, în Banat și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în zona înaltă a Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 7 grade. Pe arii restrânse, cu precădere pe văi și în depresiuni, dimineața și noaptea, se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 21 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 21 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply