Prognoza meteo Romania 22 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 22 Septembrie

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie, iar în Câmpia de Vest și în Câmpia Română va fi și călduroasă după-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime între 12 și 22 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, până spre 8 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei în zonele de munte și în jumătatea de est a teritoriului, dar numai pe arii restrânse vor mai fi averse, însoțite și de descărcări electrice. Temporar vântul va prezenta intensificări în regiunile vestice, estice și sud-estice, cu viteze mai mari pe litoral, în deltă și pe crestele montane, unde vor fi rafale în general de 50…60 km/h, iar în rest va sufla slab și moderat. Mai ales spre sfârșitul intervalului, pe alocuri în centru și est și izolat în rest se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi predominant frumoasă și va deveni călduroasă în orele după-amiezii, cu o maximă termică de 30…32 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14…17 grade.

Prognoza meteo Romania 22 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 22 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply