Prognoza meteo Romania 24 – 25 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 24 Septembrie

În majoritatea regiunilor vremea se va menţine mult mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã, în jumãtatea de sud-est, pe arii extinse, în continuare cãlduroasã, însã în rest temperaturile vor scãdea semnificativ faţã de ziua anterioarã. În regiunile vestice şi nord-vestice, iar dupã-amiaza şi în prima parte a nopţii şi în centru şi în extremitatea de sud-vest, temporar înnorãrile se vor accentua şi vor fi perioade cu averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Pe alocuri se vor înregistra cantitãţi mari de apã, vijelii şi grindinã. În restul teritoriului va predomina vremea frumoasã, cu cer variabil, dar cu vânt moderat, temporar chiar şi cu unele intensificãri în Oltenia şi jumãtatea de vest a Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 şi 20 de grade, cu cele mai scãzute valori în depresiuni. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţã, în special în zonele depresionare şi pe vãile din centru şi nord-est.

În București, Deşi valorile termice vor fi mai scãzute decât în intervalul pecedent, vremea va rãmâne cãlduroasã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat (rafale de pânã la 40 km/h, dupã-amiaza şi seara).

Prognoza meteo Romania 24 - 25 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 - 25 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 - 25 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Luni 25 Septembrie 2023,

Vremea va fi caldã pentru ultima decadã a lunii septembrie în toatã ţara, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 şi 30 de grade, iar cele minime între 11 şi 20 de grade, mai scãzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi izolat -cu probabilitate mai mare în zonele montane şi submontane şi în sud-vest- ploi în general slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri la munte şi local în regiunile sudice şi sud-vestice. Pe areale restrânse, mai ales spre sfârşitul intervalului, se va semnala ceaţã.

In Bucuresti,  Vremea se va menţine deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, iar vântul va avea intensificãri pe parcursul zilei, cu rafale în medie de 40…45 km/h. Temperatura maximã va fi de 28…30 de grade, iar cea minimã de 12…15 grade.

Prognoza meteo Romania 24 - 25 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 - 25 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply