Prognoza meteo Romania 26 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 26 Septembrie

Vremea se va menţine predominant frumoasã şi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil în regiunile sudice şi sud-vestice şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu unele intensificãri mai ales pe parcursul zilei, în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Olteniei şi al Banatului, unde vor fi viteze în general de 40…50 km/h, dar şi la munte, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali, cu rafale de 60…70 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã spre 3…4 grade, dar şi mai ridicate pe litoral pânã la 19…20 de grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat se va forma ceaţã în special în depresiunile intramontane.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menţine caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri în a doua parte a zilei, când va atinge viteze în general de 40…45 km/h. Temperatura maximã va fi de 28…30 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 26 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply