Prognoza meteo Romania 27 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 27 Septembrie

Vremea se va menţine predominant frumoasã şi mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil în sudul, centrul şi estul ţãrii şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu unele intensificãri mai ales pe parcursul zilei în sud, în sud-est şi la munte, cu viteze în general de 40…55 km/h. Temperaturile maxime, comparabile cu cele din ziua anterioarã, se vor situa între 22 şi 29 de grade, iar cele minime se vor încadra între 7 şi 17 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 3…4 grade, dar şi mai ridicate pe litoral pânã la 19…20 de grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat se va semnala ceaţã, în special pe vãi şi în depresiuni.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menţine predominant frumoasã şi mai caldã decât în mod obişnuit în ultima decadã a lunii septembrie; temperatura maximã va fi de 27…29 de grade (cu 5…6 grade peste media climatologicã a datei), iar cea minimã de 12…15 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, trecãtor cu rafale de 35…45 km/h ziua.

Prognoza meteo Romania 27 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply