Prognoza meteo Romania 28 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 28 Septembrie

Va fi în continuare vreme predominant frumoasã şi caldã; temperaturile maxime, în medie cu 4…7 grade mai ridicate decât cele normale la sfârşitul lunii septembrie, se vor încadra între 22 şi 29 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 2…4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18…19 grade pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri în sudul şi sud-estul teritoriului, dar cu probabilitate foarte redusã de ploaie. Vântul va fi moderat, izolat cu uşoare intensificãri (rafale de pânã la 40…50 km/h) în cursul zilei în partea de sud-sud-est a ţãrii şi pe crestele montane şi va sufla în general slab în celelalte zone. În primele ore şi spre sfârşitul intervalului, izolat, vor fi condiţii de ceaţã.

La BUCUREȘTI,

Va fi în continuare vreme mai caldã decât normal, cu o maximã a temperaturii aerului de 27…29 de grade şi minima de 11…14 grade. Cerul va fi variabil, iar ziua vântul va sufla în general moderat (trecãtor cu rafale de 35…40 km/h).

Prognoza meteo Romania 28 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 28 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply