Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Septembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 29 Septembrie

Valorile termice diurne, comparabile cu cele din perioada anterioară, vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de caldă pentru sfârșit de septembrie, cu maxime ce se vor încadra între 22 și 30 de grade. În regiunile sud-estice, temporar vor fi înnorări, iar în sudul Dobrogei posibil ploi slabe și vântul va fi moderat, pe alocuri cu rafale de 40…50 km/h, în special pe litoral; în restul țării, cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime, apropiate de cele normale în special în zonele joase din nord, centru și vest, vor fi de la 3…4 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 18…19 grade pe litoral. În primele ore și spre sfârșitul intervalului, se va semnala ceață pe areale restrânse, cu precădere în depresiunile și pe văile din nordul, nord-estul și centrul țării.

La BUCUREȘTI,

Vremea caldă pentru sfârșit de septembrie va persista, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul a 28 de grade și minima va fi de 13…15 grade. Cerul va fi variabil, iar pe timpul zilei vântul va sufla în general moderat, cu rafale de până la 40…45 km/h.

Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply