Prognoza meteo Romania 1 – 2 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 1 Octombrie

Valorile termice vor marca o scădere față de ziua anterioară, astfel încât se vor apropia de cele caracteristice datei, în vestul, nordul și parțial centrul țării, unde vor fi înnorări, cu probabilitate ridicată ca pe alocuri să plouă slab. În celelalte zone va fi în continuare mult mai cald, cerul variabil, iar condițiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în est și sud-vest, dar pe arii restrânse și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 29 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață, îndeosebi pe văi și în depresiuni

În București, Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit, astfel că temperatura maximă va fi de 27…29 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade. Cerul va avea înnorări temporare, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 1 - 2 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 - 2 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 - 2 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Luni 2 Octombrie 2023,

Vremea se va răcori și în sudul și sud-estul teritoriului, iar în toate regiunile valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru începutul lunii octombrie; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 1…2 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral unde vor fi 12…15 grade. Cerul va fi variabil la senin, local cu înnorări la începutul zilei în sudul țării, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. În prima parte a intervalului, în est-sud-est și pe crestele montane, vântul va fi moderat (în general cu până la 40…45 km/h) și va avea intensificări pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre unde rafalele vor depăși temporar 50…60 km/h, iar în rest va sufla slab. Pe spații mici, dimineața și în a doua parte a nopții, se va semnala ceață.

In Bucuresti,  Vremea se va răcori, iar valorile termice vor deveni apropiate de cele specifice la începutul lunii octombrie. Pe timpul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore, dar condiții reduse de ploaie, apoi se va însenina. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade, mai scăzută în zona periurbană, spre 7 grade.

Prognoza meteo Romania 1 - 2 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 - 2 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply