Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 5 Octombrie

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, iar cele minime între 2…3 grade în depresiuni și 16 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona montană, precum și în centru și est, unde izolat vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice se vor menține peste cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply