Prognoza meteo Romania 11 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Octombrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 11 Octombrie

Vremea se va încălzi ușor față de zilele precedente, astfel că valorile de temperatură se vor situa în jurul normelor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 4 și 14 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre 1…2 grade. Dimineața și noaptea, îndeosebi în centrul țării se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

Prognoza meteo Romania 11 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 11 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply