Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 12 Octombrie

Vremea se va încălzi în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul intervalului în nord, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și în regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 26 de grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 15 grade. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață. 

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 24 de grade, iar cea minimă va fi de 8…11 grade.

Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply