Prognoza meteo Romania 13 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Octombrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 13 Octombrie

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice și sudice, iar cele minime se vor situa în general între 5 și 15 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse și posibil descărcări electrice, pe arii restrânse în nordul, nord-estul și centrul țării și la munte. Noaptea cerul va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Dimineața, dar mai ales noaptea, se va forma ceață, local în centru și izolat în rest.

La BUCUREȘTI,

Vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil ziua și senin noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 8…11 grade.

Prognoza meteo Romania 13 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 13 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply