Prognoza meteo Romania 15 – 16 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 15 Octombrie

Vremea se va răci semnificativ în vestul, nordul și parțial în centrul țării, unde și nebulozitatea se va extinde treptat și va ploua. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în continuare mult peste cele caracteristice datei, iar cerul, variabil ziua, va avea înnorări noaptea când local va ploua. Cantitățile de apă vor fi pe alocuri însemnate, iar în zona montană înaltă, în a doua parte a intervalului, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar temporar și în zonele joase de relief, cu precădere cele din sud, centru și est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 28 de grade, iar cele minime se vor încadra în marea lor majoritate între 4 și 14 grade. Dimineața, pe alocuri, va fi ceață.

În București, Vremea se va menține deosebit de caldă, cu o temperatură maximă de 27…28 de grade și o minimă de 11…14 grade. Cerul, variabil pe parcursul zilei, se va înnora treptat, iar noaptea va ploua. Vântul va sufla în general moderat în a doua parte a intervalului.

Prognoza meteo Romania 15 - 16 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 - 16 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 - 16 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Luni 16 Octombrie 2023,

Vremea se va răci și în sud, est și parțial în centru, unde valorile termice vor deveni apropiate de cele caracteristice datei, în timp ce, în restul țării, vor fi ușor mai scăzute decât normal. Cerul va fi variabil, iar înnorări și pe arii restrânse ploi slabe se vor semnala cu o probabilitate mai mare în sud-sud-est și centru, precum și la munte. La altitudini mari vor mai fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în zonele montane, iar în prima parte a intervalului și în cele extracarpatice și centrale. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse de la -5…-3 grade în depresiuni până la 9…10 grade pe litoral. Izolat se va forma ceață.

In Bucuresti,  Vremea se va răci semnificativ față de intervalul anterior, astfel că valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua când probabilitatea de ploaie va fi ridicată. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

Prognoza meteo Romania 15 - 16 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 - 16 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply