Prognoza meteo Romania 21 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Octombrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 21 Octombrie

Vremea va fi cu mult mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã, cu valori termice diurne mai ridicate decât în ziua precedentã în toate regiunile. Cerul se va înnora treptat în jumãtatea vesticã a ţãrii unde, pe arii restrânse, mai ales seara şi noaptea va ploua, în timp ce în restul zonelor va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri în regiunile vestice, unde la rafalã vor fi viteze în general de 50…55 km/h, iar la munte, cu precãdere în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali şi Occidentali, vor fi rafale în jurul a 70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 şi 20 de grade, mai scãzute în depresiuni, spre 2 grade. Izolat va fi ceaţã.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi cu mult mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã, cu valori termice diurne mai ridicate decât în ziua precedentã. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a intervalului, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 30…32 de grade, iar cea minimã va fi de 13…14 grade, uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã.

Prognoza meteo Romania 21 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 21 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply