Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 24 Octombrie

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit în toată țara. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua în vestul și nordul țării și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă și pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 27 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, cu valori mai mici în depresiuni. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…26 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade.

Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply