Prognoza meteo Romania 25 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Octombrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 25 Octombrie

Vremea va fi în general instabilă în vestul, nordul și centrul țării, precum și la munte, unde înnorările vor fi temporar accentuate și pe arii relativ extinse vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate, iar trecător vor fi posibile și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploi în general slabe se vor semnala pe alocuri îndeosebi spre seară și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales la munte unde rafalele vor depăși 60…70 km/h. Vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă în sud și sud-est, astfel temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade. Cu precădere spre sfârșitul intervalului se va forma ceață, izolat, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile intracarpatice.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar minima va fi de 13…14 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, când probabilitatea pentru ploi slabe de scurtă durată va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 25 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 25 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply