Prognoza meteo Romania 28 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Octombrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 28 Octombrie

Valorile termice vor scădea ușor în cea mai mare parte a teritoriului, dar vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări și averse pe arii restrânse în regiunile intracarpatice și cu totul izolat posibil în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe crestele Carpaților Orientali și pe alocuri în jumătatea de est a țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în depresiuni și 15 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice, deși în ușoară scădere față de intervalul anterior, se vor situa tot mult peste ceea ce ar fi normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 8…11 grade. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea.

Prognoza meteo Romania 28 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 28 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply