Prognoza meteo Romania 31 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Octombrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 31 Octombrie

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, dar din a doua parte a zilei înnorările se vor extinde dinspre vest și vor cuprinde treptat toată țara. Va ploua, mai ales spre seară și noaptea, în vest, centru, nord și pe arii mai restrânse în rest. Vor fi mai ales averse, izolat însoțite de descărcări electrice și pe alocuri se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări temporare în regiunile vestice, estice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în a doua parte a nopții când va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar minima de 9…12 grade.

Prognoza meteo Romania 31 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 31 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply