Prognoza meteo Romania 9 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Noiembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Noiembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 9 Noiembrie

În țară, valorile termice diurne nu vor avea variații semnificative față de intervalul anterior, exceptând sud-estul unde vor fi în scădere. Cerul va fi variabil și doar izolat în Carpații Orientali vor fi posibile precipitații slabe mixte (ploaie, lapoviță și ninsoare). Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, iar noaptea pe arii restrânse în sud-vest și nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime, mai coborâte decât în noaptea precedentă, între -8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 11 grade pe litoral. Pe alocuri, dimineața, dar mai ales noaptea, se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va continua să se răcească. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 9 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 9 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply