Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 10 Noiembrie

Temperaturile, în special cele nocturne, vor marca o creștere față de ziua precedentă în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi spre seară în sud-vest, iar noaptea în vest, nord, centru și pe arii restrânse în restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, iar pe alocuri se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Pe crestele montane vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în Banat, Moldova, estul Munteniei, Dobrogea și parțial în Transilvania, cu viteze între 45 și 65 km/h, dar și la munte, cu rafale de peste 80…90 km/h la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Temperaturile, în special cele nocturne, vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros, cu probabilitate mai mare de ploaie pe parcursul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply