Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 11 Noiembrie

Valorile termice vor fi în general apropiate de normele perioadei în regiunile din jumătatea de vest a țării, în timp ce în rest se vor situa peste acestea, cu o abatere pozitivă mai pronunțată în sud-est. Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei, temporar va ploua în toate regiunile, iar în sud-est vor fi posibile și descărcări electrice. Noaptea, înnorări și ploi vor fi mai ales în zonele nordice și centrale, precum și la munte si izolat în rest. În zona montană, îndeosebi la peste 1500 m, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor depăși pe spații mici 15…20 l/mp. Vântul va avea intensificări, în prima parte a intervalului în sud-estul țării și local în zona montană înaltă, iar seara și noaptea în toată țara, dar cu precădere la munte unde vor fi viteze de peste 70…80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. Izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Ziua, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat. Începând din orele serii, cerul se va degaja treptat, iar vântul se va intensifica, cu viteze la rafală de 45…55 km/h. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply