Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 17 Noiembrie

Valorile termice, cu precădere cele din cursul nopții, se vor situa ușor peste cele normale în a doua decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul, variabil la început, se va înnora treptat iar aria ploilor se va extinde și va cuprinde ziua jumătatea sud-vestică a teritoriului, apoi și celelalte regiuni. Pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă mai însemnate, peste 20…25 l/mp, iar la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea temporar intensificări, mai ales în a doua parte a intervalului, cu rafale de peste 60…80 km/h pe creste și viteze în general de 45…55 km/h în zonele mai joase, în special din vest, sud-vest și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar cele minime, în marea lor majoritate, între 3 și 10 grade. La începutul zilei, izolat va fi ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice, îndeosebi cele din timpul nopții, se vor situa peste cele normale în această perioadă din an, astfel că maxima va fi de 12…14 grade și minima de 5…7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și probabilitate de ploaie ridicată spre seară și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply