Prognoza meteo Romania 18 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Noiembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Noiembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 18 Noiembrie

Vremea va fi vântoasã în toate regiunile, dar mai ales în cele din jumãtatea de sud-est a teritoriului, precum şi la munte – cu precãdere în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, unde se vor înregistra cele mai mari viteze (local de 65…70 km/h, şi pe arii în general restrânse, de peste 90 km/h). Cerul va avea înnorãri şi vor fi precipitaţii pe arii extinse. La munte va ninge viscolit, în estul Transilvaniei treptat vor predomina ninsorile, în jumãtatea nordicã a Moldovei la început vor fi precipitaţii mixte, apoi mai ales sub formã de ninsoare, iar în restul regiunilor va ploua, dar trecãtor vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare – ziua îndeosebi în sudul Transilvaniei şi în Dealurile de Vest, iar seara şi noaptea în sud-est. Cantitãţile de precipitaţii vor fi însemnate în jumãtatea de sud-est a teritoriului şi la munte, unde se vor acumula 25…35 l/mp şi izolat peste 50 l/mp, iar stratul de zãpadã nou depus va fi local consistent. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 şi 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi vântoasã, cu rafale în general de 55 km/h. Cerul va fi noros şi va ploua, iar în a doua parte a nopţii, cu o probabilitate destul de mare, trecãtor vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã. Temperatura maximã, mai coborâtã decât în ziua anterioarã, se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade.

Prognoza meteo Romania 18 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 18 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply