Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 21 Noiembrie

Vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime cuprinse în general între 8 și 17 grade și minime ce se vor situa între 1 și 11 grade. Cerul va prezenta înnorări, iar începând cu orele după-amiezii va ploua în vest și sud-vest, iar seara și noaptea, pe arii relativ extinse în sudul teritoriului și local în centru și est.

La munte, în general la altitudini de peste 1500 m, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în zona montană înaltă. Pe arii restrânse vor fi condiții de ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii noiembrie, cu o temperatură maximă de 14…15 grade și o minimă de 6…7 grade. Cerul se va înnora treptat, iar spre seară și noaptea temporar va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply