Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătăi 25 Noiembrie

Vremea se va răci în toată țara, mai accentuat în sud, în est și în centru. Cerul va fi mai mult acoperit, exceptând a doua parte a intervalului extremitatea de vest-nord-vest unde se va mai degaja. Vor fi precipitații pe arii extinse în jumătatea de sud-est (unde se vor acumula și cantități de apă însemnate local peste 20…30 l/mp) și pe arii mai restrânse în restul țării. În regiunile sudice și sud-estice vor fi ploi, iar seara și noaptea se vor semnala și lapovițe și ninsori, în timp ce în celelalte zone vor fi mai ales ninsori. La munte va ninge – moderat cantitativ în Carpații Meridionali și de Curbură. În special în a doua parte a intervalului vântul se va intensifica treptat în majoritatea regiunilor, dar viteze mai mari (rafale în general de 60…75 km/h) se vor atinge în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, în sudul Moldovei, jumătatea de est a Munteniei și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 2 grade.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va răci accentuat. Cerul va fi acoperit și pe tot parcursul intervalului vor fi precipitații, sub formă de ploaie, iar noaptea și lapoviță și ninsoare. Se vor acumula cantități de apă însemnate, ce vor depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului (cu rafale în general de 45…50 km/h). Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply