Prognoza meteo Romania 26 -27 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 – 27 Noiembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 26 Noiembrie

Cerul va avea înnorări, iar în prima parte a intervalului în est și sud-est, precum și la munte, și doar pe arii restrânse în rest vor fi precipitații. Va ninge, iar în centrul Munteniei, pe alocuri, temporar vor fi și precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, viteze mai mari la rafală urmând a se înregistra pe parcursul zilei îndeosebi în sudul Moldovei, în jumătatea de est a Munteniei și în Dobrogea, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, unde vor fi rafale în general de 60…85 km/h, intervale cu viscol și vizibilitate sub 50 m. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 4 grade, cele minime vor fi cuprinse între -8 și -1 grad.

În București, vremea va fi mai rece decât normal în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări în primele ore, când vor mai fi precipitații slabe, mixte, apoi va deveni variabil. Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 26 -27 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 -27 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 -27 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Luni 27 Noiembrie 2023,

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării. În regiunile din jumătatea de sud-est, cerul va fi temporar noros, însă în restul teritoriului înnorările vor fi mai persistente. În Maramureș, nordul Transilvaniei și pe alocuri la munte temporar va ninge slab, iar în cursul nopții în Banat, Crișana, sud-vestul Transilvaniei și pe arii restrânse în Oltenia se vor semnala precipitații mixte ce vor favoriza izolat depuneri de polei. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, în special în Carpații Orientali, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, dar pe alocuri și cu viteze mult mai mici (în general de 40…50 km/h), cu precădere la începutul zilei, în sud, în est și în centru, iar noaptea în vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -5…-3 grade în zonele depresionare și în jurul a 7 grade în sudul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între -9 și 0 grade, mai coborâte în depresiuni și ușor mai ridicate în extremitatea de vest. Izolat se va forma ceață, asociată cu depunere de chiciură.

In Bucuresti,  vremea va fi rece, astfel că temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar în cursul zilei vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări (de până la 35…40 km/h).

Prognoza meteo Romania 26 -27 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 -27 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply