Prognoza meteo Romania 29 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Noiembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Noiembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 29 Noiembrie

Valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul anterior, cu precădere cele nocturne, care vor deveni preponderent negative. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în timpul zilei în jumătatea de nord a țării, unde local vor fi precipitații slabe. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare în zonele joase și numai ninsori la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales în prima parte a intervalului, în zonele montane, în sudul, estul și parțial în centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 0 și 11 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 și 0 grade, ușor mai ridicate pe litoral. Izolat se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice diurne se vor situa peste cele specifice datei, însă noaptea va fi mai rece decât în intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în timpul zilei (rafale în general de 35…45 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -3…-2 grade, mai scăzută la periferie.

Prognoza meteo Romania 29 Noiembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 29 Noiembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply