Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 1 Decembrie

Vremea se va încălzi semnificativ, astfel valorile de temperatură se vor situa cu mult peste mediile multianuale. Cerul va fi noros în regiunile intracarpatice, în nord-est și la munte unde local vor fi precipitații, sub formă de ploaie în zonele joase și mixte în zona montană. Izolat vor mai fi posibile cantități însemnate de apă. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane (rafale de 80…90 km/h), precum și în regiunile vestice și sud-estice, dar la viteze mai mici. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 și 18 grade, iar minimele în marea lor majoritate între 2 și 12 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile de temperatură, în creștere semnificativă față de intervalul precedent, se vor situa peste normele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 15 grade, iar minima va fi de 2…5 grade.

Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply