Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 5 Decembrie

Vremea se va încãlzi uşor faţã de ziua anterioarã şi va deveni normalã din punct de vedere termic în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi pe arii restrânse precipitaţii slabe, ninsori în zonele montane, în special în cele sudice şi ploi în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la altitudini mari, iar la viteze mai mici şi pe arii mai restrânse şi în sud.

La BUCUREȘTI,

Vremea va deveni normalã din punct de vedere termic. Cerul va avea temporar înnorãri şi doar cu totul trecãtor vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 6 grade, iar cea minimã va fi de 1…3 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply