Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 8 Decembrie

Vremea va fi rece pentru această dată în Moldova, iar în celelalte regiuni valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii decembrie. Cerul va fi mai mult noros. Pe parcursul zilei, doar pe spații mici îndeosebi în sudul Transilvaniei și al Crișanei, în Banat, Muntenia și Oltenia vor fi precipitații slabe mixte; începând de seara, aria precipitațiilor se va extinde în sud-estul teritoriului și se vor semnala ninsori sau lapoviță în Bărăgan și sudul Moldovei și în Dobrogea, iar pe litoral și în deltă predominant ploi. Izolat vor mai fi condiții de polei. La munte pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări temporare în regiunile sud-estice unde vor fi viteze în general de 45…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 6 grade, iar cele minime între -7 și 0 grade, ușor mai ridicate pe litoral până spre 1…2 grade. Mai ales noaptea, local în vest și centru și izolat în rest, se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în general închisă, iar la începutul intervalului, trecător vor mai fi posibile precipitații slabe mixte. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply