Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 9 Decembrie

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei date. Cerul va fi variabil la munte, dar va prezenta înnorări în zonele mai joase de relief, unde, mai ales dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață, iar izolat vor fi precipitații slabe mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, în special pe litoral, unde la rafală se vor atinge viteze, în general, de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi în general închisă și trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad. Spre sfârșitul intervalului se va forma ceață.

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply