Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 19 Decembrie

În ţară, valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât mediile multianuale în cea mai mare parte a ţãrii, cu abaterile cele mai mari la deal şi munte. Cerul va fi mai mult senin, dar îndeosebi în primele ore ale zilei şi noaptea în zonele joase, local se va semnala ceaţã sau nebulozitate stratiformã.

Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -8…-6 grade în estul Transilvaniei şi 7…8 grade în Dealurile de Vest.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice diurne se vor menţine peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, dar cu probabilitate ridicatã de apariţie a norilor joşi stratiformi sau a ceţii în orele dimineţilor. Vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de -3…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply