Prognoza meteo Romania 22 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Decembrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Decembrie 2023. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 22 Decembrie

Vremea va deveni vântoasă, urmând a se înregistra la rafală viteze în general de 55 km/h în zonele joase de relief, și de peste 80 km/h la munte, cu precădere în Carpații Orientali și vestul Carpaților Meridionali, unde va fi viscol. Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații în regiunile intracarpatice și la munte, și doar izolat în restul zonelor. La munte și în nordul Moldovei va ninge, în Maramureș, Transilvania și zonele deluroase treptat vor predomina ninsorile, în Crișana vor fi precipitații mixte, iar în rest vor fi mai ales ploi. În nordul Carpaților Orientali, în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, pe arii restrânse cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 11 grade, iar cele minime între -5 grade în estul Transilvaniei și 4 grade pe litoral.

La BUCUREȘTI,

Cerul va avea înnorări, iar noaptea trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla moderat în prima parte a zilei, apoi se va intensifica treptat, urmând ca la rafală să se înregistreze viteze în general de 50 km/h. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

Prognoza meteo Romania 22 Decembrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 22 Decembrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply